Werken bij Octant

Adjunct-directeur Kindcentrum Regenboog (Vervuld)
24 - 32 uur

Als adjunct-directeur inspireer en organiseer je de schoolontwikkeling. Je staat de leerkrachten bij, ondersteunt en coacht hen, zowel onderwijskundig als organisatorisch. Je zet het vakbekwame team in zijn kracht en stimuleert de individuele kwaliteiten. Je bent een doener en beschikt over een helicopterview. Je werkt met een luisterend oor en oprechte interesse, denkt win-win en creëert synergie. Wij zoeken een verbindende collega die vanuit senioriteit en natuurlijk leiderschap:  Goed kan samenwerken en communiceren met diverse doelgroepen en deze samenwerking ook actief opzoekt;  Op het gebied van zijn/haar professionaliteit een structurele bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de school;  Meewerkt aan duurzame kwaliteitsverbetering van ons onderwijs.  Affiniteit heeft met kindcentrumontwikkeling. Proactief is en belangrijke zaken eerst doet.  In staat is om tot de kern te komen.  Scherp kan zijn als de situatie daarom vraagt. 
Meer info

Open sollicitatie

Bij Octant zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Klik snel verder.
Meer info

Over Octant

Op onze scholen doet ieder kind ertoe. Daarom leren we onze kinderen om hun eigen keuzes te maken. Op die manier zijn onze leerlingen klaar voor de toekomst. En die is prachtig!

Werken bij Octant

Bij Octant zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik hier voor het actuele vacatureaanbod.